Харесали сте се, а той ви е поканил първи на среща.

...
Харесали сте се, а той ви е поканил първи на среща.
Коментари Харесай

Искам да се омъжа: 7 грешки, които жената прави, когато много харесва един мъж

Харесали сте се, а той ви е поканил първи на среща. В деня на срещата обаче, можете да развалите усещането на колегата си. И тук не става въпрос за очакване - действителност: фотографията е една, а индивидът е различен - напълно различено е!

Случва се по този начин, че чрез комуникацията онлайн създавате едно усещане, само че при персонална среща настава цялостно отчаяние. Как да не допускате съдбовни неточности, закачайки мъжа при първата среща.

1. Свиквайте със подиуми на ревнивост

Сцените на ревнивост и пристъпите на яд при започване на една връзка са неприемливи и не се предизвикват. Трябва да можете да говорите един с различен и да съобщите на другия по верен метод, какво ви харесва, и какво не.

2. Фанатично предпочитание да се ожените

Има дами, които гледат на всяко запознанство с мъж, който им харесва, като опция за сериозна връзка и брак. Така срещата се трансформира не в сантиментална вечер, а в разпит по лист. Този вид дами имат една цел - да схванат по какъв начин мъжът вижда продължението на тяхната история, която в действителност към момента не е почнала. 

Такива дами безусловно желаят да чуят от мъжа: " Да, аз съм същият този мъж, надъхан единствено за съществени връзки, и аз като теб желая семейство, деца, давам обещание, че повече няма да кокетирам с други дами ".

Смятате ли, че това би се харесало на един мъж? Отговорът на специалисти в областта на логиката на психиката е ''не''. Според специалистите, мъжете възприемат такива дами, като злобни кучета, от които би трябвало да бягат. Мъжете не са глупави, те ясно виждат дамите, които се пробват безусловно да им лишават свободата, приятелите, парите и заниманията.

3. ''Исках да бъда харесвана''

В никакъв случай не би трябвало да отивате на среща, с цел да се харесате на мъжа. Ако мислите по този метод, срещата ще бъде несполучлива. Когато една жена доста желае мъжът да я хареса, тя става тревожна и доста мисли. С какво да отиде и дали обувките са подобаващи, защо да приказва, какви тематики да засегне, какви бижута да подбере. Най-голямата неточност е да отидеш да си купиш нов дрешник, да посетиш козметик и гримьор, който да ти направи стайлинг и грим, да се подготвиш за среща от категорията " ще се облека като на червен килим и ще го сразя ".

В този миг дамата може да наподобява прекомерно нагласена за мястото на срещата. И в случай че си купи нов тоалет, похарчи пари, а срещата не продължи, тя ще бъде изцяло разочарована от този факт.

Когато дамата не е спокойна на срещата, а е обезпокоена, тя може да се държи неуместно, да вземем за пример да приказва на висок звук, да се семее тогава, когато не би трябвало. Женският пол би трябвало да върви на срещи не с концепцията да хареса мъжът, а да прецени подхождат ли си или не.

4. ''Да разберете всичко за индивида против вас''

Преди да се срещнете за първи път, желаете да знаете даже най-малката детайлност за индивида, който ще застане пред вас. Търсите детайлна информация, за него в обществените мрежи, тъй като желаете да разберете, какъв е зодиакалният му знак, с цел да прочетете хороскопа за съгласуемост, или пък да се обърнете към астролога, с цел да ви направи натална карта. А след срещата ще има четене на карти таро. Ако сте щастливи дружно, няма да имате потребност от карти таро или екстрасенси. Мъжете се пазят от астролози, нумеролози, езотерици. 

5. Говорите прекомерно много 

Мъжете са малко словоохотливи, те изпращат къси и ясни известия, като избират да се лимитират с точка вместо с усмивка. Жените са прочувствени същества, те се нуждаят от ''кули'' от известия и непрекъснати позвънявания. Често в случай че тя му написа и той е онлайн, дамата счита, че мъжът е задължен да ѝ отговори. Психолози поучават, двойките да уважават личното си пространство, тъй като никой не обича натрапчиви хора.

6. " Аз съм напълно сама "

Жената е жена, с цел да си " играе " с мъжа, да провокира страсти и удивление. Първото нещо, което мъжът взема решение за себе си, когато ви опознае, е дали желае да спи с вас или не, и едвам тогава е подготвен да огледа в душата ви и да ви опознае като персона.

В днешно време доста дами са станали прекомерно самостоятелни и самодостатъчни. Те са се научили да печелят пари, да вървят с панталони, от време на време с безформени облекла, зад които е невероятно да се види цялата заобленост на женските форми.

Много постоянно дамите, показват мъжко държание: не чакат да им се отвори вратата на колата или стаята и сами смъкват палтата си. Мъжете не обичат дами от този вид, по тази причина, в случай че желаете връзката ви да има развитие, оставете водачеството си вкъщи.

7. " Разпитват ли ме? "

Вместо да говорите за себе си, накарайте мъжа да се заинтересува повече от вас. Често дамите засипват мъжете със серия от въпроси. Трябва да сте наясно, че той не е дошъл на изявление за работа, с цел да го прекарат през всички въпроси на полиграфа. Бъдете забавна, трябва да имате вълнуваща история, която той ще желае да узнае до дъно. Подхвърлете един забавен факт и го оставете да разсъждава по-нататък. Със сигурност няма да имате време да говорите на тематики табу и сигурно няма да има неловки паузи. Жените не би трябвало да бъдат като мъжете, да идват на среща с " гладни " очи и с надпис " Искам да се омъжа ". Позволете си да бъдете слаби и беззащитни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР